Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Långt till sommarn..

Av Heli - 28 januari 2009 21:33

Har halkat runt med hundarna på banvallen idag,det är is överallt där vi brukar gå, längtar till  det blir vår o snön o isen smälter bort..

Har anmält Akira till lydnadstävlingen i Östhammar 22 februari,så nu ska vi  sätta igång o träna lite mer,väntar med att tävla med Brisen tills rutan sitter lite bättre.

Tränade apportering med Akira i köket ikväll,hon  har tuggat sönder alla apportbockar så vi måste träna bort tugget,på den nya  har inte hon satt något tandmärke än,sen håller jag på att lära henne att rulla på kommando,än så länge fattar hon ingenting ,utan bara rullar efter godisbiten..


Brisen fick också lite träning idag,vi tränar positioner,ett steg åt sidan ,två steg bakåt,o så vidare...har ingen större fantasi med att lära henne några nya trick,hon kan rulla o snurra runt,vinka,släcka lampan o backa,har försökt att lära henne att städa men det har inte gått så bra..hon är duktig på att stöka till!

 
 
loise och wilda

loise och wilda

30 januari 2009 22:24

oo vad kul hoppas att det går brqa me dakira på tävlongen i östhammar.
går det bra med min kompis athos *eller hur det nu stavas* hehe

http://www.wildamatte.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helena

31 januari 2009 16:30

Härligt med sommar! Vi tar väl en sväng med husvagnarna i år igen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heli - 4 juli 2010 22:09

Historien om de små grodorna ... Livslektion nr 1 Det var en gång ett gäng grodungar ... … som ville ordna en kapplöpning. Deras mål var att nå toppen av ett högt torn. Mycket folk hade samlats för att ta del av kapplö...

Av Heli - 26 juni 2010 23:06

Idag åkte vi ut till Ingbokällor och ingboviken på utflykt med mormor o hundarna             ...

Av Heli - 26 juni 2010 23:04

   

Av Heli - 3 juni 2010 21:25


Imorgon tar dottern studenten,hon som nyss gick på dagis....Grattis i Förskott Sanna   ...

Av Heli - 27 maj 2010 21:46

Har vart på klubben varje kväll den här veckan,inte idag men ska dit imorgon o så hela lördan,då har vi våran agilitytävling,260 anmälningar slutade det på ,så många har vi inte haft förut när vi anordnat tävling,visst är det jobbigt,samtidigt är det...

Ovido - Quiz & Flashcards