Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Heli - 13 februari 2009 21:13

För ca en vecka sen så upptäckte Sanna att Ebba hade fullt med små knölar vid tuttarna,hon ringde då vår  lokala vet. som sa att det kunde vara juvertumörer eller att lymfkörtlarna var svullna.Hon tyckte vi skulle avvakta i två veckor o växte de  så skulle hon kontakta vet. igen.  Min vana trogen så sa jag att det är nog inget farligt o slog ifrån mig det totalt...

Sanna däremot ringde en annan vet. o fick tid idag,så hon o Jonny var dit med Ebba i eftermiddags(knölarna har vuxit mycket den här veckan,men jag tänkte att det var nog inte tumörer ändå..)

Vet. konstaterade att det var juvertumörer,han tyckte det var konstigt att de växt så fort,han kunde ta bort dem på plats men tyckte att det var bättre att åka till Ultuna o ta bort alltihopp,tumörer o livmoder,så vi får ringa dit på måndag o hoppas att få en tid fort,Ebba är pigg o matglad som vanligt så förhoppningsvis så har det inte spritt sig nån annan stans..


Syskonen Timenis har härjat vilt under dan när jag var på jobbet,de hade rivit ur diskhon med disk,tuggat sönder ett durkslag,tuggat sönder en massagekudde o plockat ut X-box spel som de tuggat sönder fodralen på,inte spelen som tur var.. kattmaten som stod framme hade de däremot inte rört..

Imorgon ska sambon o jag ut o äta o gå på bio,det gäller att hitta en film som bägge vill se,vilket inte är det lättaste..men det blir nog bra!


Ovido - Quiz & Flashcards