Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Heli - 19 februari 2009 17:06

Var ledig idag för att jag skulle följa med Sanna till vet. med Ebba för att ta bort juverraderna. Vet. som vi åkte till var noggrann o tog sig tid att kolla igenom henne ordentligt,han var inte säker på om det var tumörer  men var tvungen att ta bort dem för att skicka på analys,så Ebba fick lite lugnande för att sedan sövas,så vi fick lämna henne där några timmar.

Under tiden så skulle vi åka iväg o fika,så vi tänkte att eftersom det skulle dröja ett tag så åkte vi upp till Öregrund,där fanns inget som var öppet överhuvud taget,vi såg en människa som ledde en cykel,det var det enda liv vi såg där,helt dött var det...Blev till att åka tillbaka till Östhammar,vi åkte förbi dem som äger en av våra gamla hästar,men vi såg inga hästar eller människor där heller,hade varit kul om man fått träffa Chaplin igen.


I östhammar fikade vi på en av mackarna där o gick in på Granngården o tittade lite,då ringde vet. o sa att Ebba ligger o ylar o vill bli hämtad,Hon var fortfarande lite groggy,men nog hördes hon allt..hon har ylat lite hela tiden sen vi kom hem o tratt är inte kul att ha.

Får se när analyssvaret kommer om det blir fler operationer,eller om det inte var tumörer,den här operationen gick på 5700,tur att hon är försäkrad!

Ovido - Quiz & Flashcards