Alla inlägg den 13 september 2009

Av Heli - 13 september 2009 20:31

Var så trött igår så det blev inget skrivet,efter att ha pratat med Akiras uppfödare i telefon en stund så somnade jag på soffan.

Akira var duktig på utställningen igår,hon gick fram till domarn själv o lät  honom titta på tänderna ,men sen när han  skulle känna i bak så satte hon sig ner,vilket gjorde att hon fick en tvåa.Tungan ute


 Akira är ju lite som hon är med människor,en del går bra andra inte...vad gäller henne så är det viktigt att man är lugn och jag tror att domarn var lite stressad.


Vi ordnade hundrace  också,det var roligt,Akira startade som första hund med tiden 6,4 sek,sen rullade det på med hundar. De flesta hade en tid på 6,3-6,8 tills schäfermänniskorna kom...Då var det inte på skoj längre utan blodigt allvar och de drog ner tiden till 5,3-5,5.

Vann gjorde alltså en schäfer  med 5,3 sekunder

I småhundsgruppen vann en tibetansk spaniel med 6,8 sek


Sen hjälpte vi till i köket en stund och såg inte  något mer av utställningen!Guld i mun


Idag har vi mest slappat,har tränat lite lydnad och uppletande med hundarna och plockat svamp,vilket är rätt onödigt eftersom ingen av oss äter svamp ( har prackat på våra föräldrar en massa svamp...)men det är roligt att plocka...Cool



Ovido - Quiz & Flashcards