Alla inlägg under augusti 2009

Av Heli - 14 augusti 2009 22:07

Det kom många på gårdagens höstupptakt på klubben,tyvärr inte några helt nya,förutom ett par som ska gå agilitykurs som kom ner o tittade på agilityplan

Sanna o jag hade knåpat ihop en tipspromenad,vi satt i flera timmar för att komma på några frågor,men vi lyckades få ihop 10 st,.

Sen hade vi hundrace,plocka bollar ur vatten och få hunden att dra en leksakstraktor som var fastbunden i ett rep

Det var nog inte så många som hundar som ville plocka bollar..Akira var utlånad till Louise,Akira ville inte plocka en endaste boll,då skulle hon ju blivit blöt om nosen,men att dra traktorn gick bätttre,hur det gick i hundracet vet jag inte,stod o grillade korv då.

 Annars så var det en trevlig kväll.

Idag så har jag tränat lydnad med hundarna o vart till Tierp o hälsat på mamma,hon är hemma igen efter sjukhusvistelsen,verkade må mycket bättre nu.

Imorgon ska vi till Märsta o tävla agility,o så ska vi vara hinderfixare oxå,på söndag ska vi  iväg o gratta en av sambons systrar o på måndag börjar jag jobba igen ,den har gått fort den här sommarn..

Av Heli - 12 augusti 2009 22:24

Hemma igen..efter några dagars hundfri semester,som visserligen är ganska skönt..o samtidigt  får man hundabstinens så fort man ser en..

Är rätt trött,skriver mer imorgon

Då Har vi höstupptakten på torsdagsträningen,med lekar o korvgrillning,hoppas att det kommer många!

Av Heli - 9 augusti 2009 22:03

Idag så  har vi packat  o grejat till imorgon. Det ska bli kul att åka iväg bara sambon o jag,samtidigt så tycker jag att det är jättejobbigt att lämna hundarna hemma,speciellt Brisen som hänger över väskorna o vet att vi ska åka bort...det är inte synd om henne hemma men jag umgås nog för mycket med mina hundar...tränade lydnad med dem i morse,det gick riktigt bra,var ett tag sen det blev nån träning.

 På eftermiddan så åkte vi in till stan för att handla o hälsa på mamma på sjukhuset,då var det en bil som höll på att köra rätt in i oss,sambon hann väja undan o som tur var så kom det ingen mötande trafik  för då hade det smällt ordentligt,det var läskigt.

Har anmält Akira till klubbens utställning,är bara tvungen att ställa ut henne där,det var ju  på den utställningen som jag "hittade" henne....

Av Heli - 8 augusti 2009 22:34

Av Heli - 8 augusti 2009 22:33

Av Heli - 8 augusti 2009 22:33

Av Heli - 8 augusti 2009 22:24

Nu har vi kommit hem efter att ha tillbringat veckan i tennäng,det ligger några mil  utanför älvdalen.

Vi har fiskat,gått med hundarna,fick sambon med mig på en riktig långtur på ca en mil trots att Athos inte var med oss,bara Brisen o Akira.

Har badat i 15 gradigt vatten några gånger,Brisen också ,det var ingen annan som var badsugen...förstår inte varför.

Sen var vi in o tittade på crusing  i älvdalen,det var riktigt bondigt...det var häst,moped och traktorcrusing,men det var kul.

På måndag åker sambon o jag till eckerö i två dar,sen är det dags att komma hem o sätta igång med torsdagsträning o annat..vi ska tävla agility varenda helg i augusti...

Av Heli - 2 augusti 2009 21:11

Så var vi hemma igen efter helgens tävlingar,är rätt trött och hundarna med,man blir nog rätt slut av att tävla agility i två dagar o springa fyra lopp /dag o dessutom komma ihåg banan..vilket jag faktiskt gjorde varenda gång,tilloch med hoppklass två banan idag som först kändes som att jag inte fattade nånting av,men efter att ha gått runt där en bra stund o sen va den sista som var kvar på banan så kom jag ihåg...ja att jag sen gjorde fel ändå o vi blev diskade det är en annan sak..vi gjorde bra ifrån oss ändå!

Det gick bättre för oss igår,Akira kom tvåa i agilityklass 1 o tog en pinne! Brisen for iväg som ett jehu o lyssnade inte alls på mig i den klassen men vi kom runt med 15 fel...o en trettonde plats.

Ihoppklass 1 så vet jag inte vilken placering Akira hade,men jag tror vi fick tio fel.

Ihoppklass2 så gjorde Brisen ett kanonlopp o vi blev felfria,en andra placeringoch en pinne.

Snart är vi uppe i hoppklass3 o kvar i agilityettan...tänkte nästan lämna in fel tävlingsbok när jag lämnade in Akiras..

 Efter tävlingarna igår så  försökte Sanna o jag spela kort men vi var så trötta så det blev bara en massa flams av allt,så det blev tidigt i säng.

Vaknade inklämd mellan tre hundar i morse,men jag hade sovit bra ändå..

Idag gick det lite sämre för oss,Akira var trött efter gårdagen o då behövs det så lite,hon ramlade av på slutet av spången,jag tog tillbaka henne o hon skrek o skällde genom resten av banan (vi kallar henne&Athos för "Skrik" & "Panik",vet inte vem som är vem..)

Brisen gjorde ett bra lopp i agilityn idag,inga kontaktfältsfel men en vägran innan slalom,fem fel o en femte plats!

Ihoppklass 1 med Akira så blev vi diskade igen,hon funkade inte med mig idag riktigt,eller så funkade ingen av oss..

Grattis alla andra Otbk:are som var med o tävlade ni gjorde riktigt bra lopp allihopp!


Ovido - Quiz & Flashcards