Alla inlägg under september 2009

Av Heli - 13 september 2009 20:31

Var så trött igår så det blev inget skrivet,efter att ha pratat med Akiras uppfödare i telefon en stund så somnade jag på soffan.

Akira var duktig på utställningen igår,hon gick fram till domarn själv o lät  honom titta på tänderna ,men sen när han  skulle känna i bak så satte hon sig ner,vilket gjorde att hon fick en tvåa.Tungan ute


 Akira är ju lite som hon är med människor,en del går bra andra inte...vad gäller henne så är det viktigt att man är lugn och jag tror att domarn var lite stressad.


Vi ordnade hundrace  också,det var roligt,Akira startade som första hund med tiden 6,4 sek,sen rullade det på med hundar. De flesta hade en tid på 6,3-6,8 tills schäfermänniskorna kom...Då var det inte på skoj längre utan blodigt allvar och de drog ner tiden till 5,3-5,5.

Vann gjorde alltså en schäfer  med 5,3 sekunder

I småhundsgruppen vann en tibetansk spaniel med 6,8 sek


Sen hjälpte vi till i köket en stund och såg inte  något mer av utställningen!Guld i mun


Idag har vi mest slappat,har tränat lite lydnad och uppletande med hundarna och plockat svamp,vilket är rätt onödigt eftersom ingen av oss äter svamp ( har prackat på våra föräldrar en massa svamp...)men det är roligt att plocka...Cool



Av Heli - 9 september 2009 21:24

i spårskogen   a3   akira5   akira3   bad2   akira  

Av Heli - 9 september 2009 21:21

                    Bilderna är från en tävling i somras,hoppklass 2.

En svår bana där vi diskade oss,Brisen tog ett hinder från fel håll i övrigt var det ett kanonlopp

Av Heli - 8 september 2009 21:39

Så har vi haft den sista cupen för det här åretObestämd Vi var inte många idag 5 stycken bara.

Vi hade hopp1 banan som fanns på mskbk när vi tävlade där sist.

Brisen o jag startade,hon var snabb men det blev lite handlingsmissar från mig så två vägran blev det (vi hade en hård domare oxå).

Det gick bra med Akira oxå,framåtsändandet o hindersuget fanns plötsligt där! Ja,plötsligt händer det!!Glad

Sanna körde lite med Athos efter cupen och det var samma där,klockrent  över hinder o däck,inte brydde han sig om de andra hundarna heller o inte blev det några nermanglade hinder eller söndertuggade händer ,det var nog allra första gången som Sanna verkligen tyckte att det var roligt att träna agility med AthosCool

Av Heli - 6 september 2009 20:34

Av Heli - 6 september 2009 20:33

Av Heli - 5 september 2009 21:41

Läste i tidningen om en kvinna som bitit sin frisör i tummen för att hon inte blev nöjd med klippningen! Man tror ju att det är ett skämt...

Antagligen så stod det väl inte riktigt rätt till hos den kvinnan,men tänk om man skulle göra så,hoppa på folk o bita dem så fort det inte blir som man tänkt sig....det gäller att vara stelkrampsvaccinerad  ifall man  råkar ut för en människa som bits..!


Har städat i dag och konstaterade att Silit Bang reklamen("sillit bang och smutsen är väck") inte håller  vad den lovar,för mig tog det flera timmar innan det blev någorlunda rent här,golven lyser inte blanka här inte,å ena sidan så finns det inte ett gäng kattungar o hundar med i den reklamen heller.

 

Av Heli - 3 september 2009 21:20

Nu rullar det på med jobbet,känns knappt som om jag vart ledig ens,man vänjer sig fort att kliva upp mitt i natten.. det är inte natt då men ibland känns det som om det vore det..

Hundarna hade varit dåliga i magen när jag kom hem från jobbet,tror det var Athos för det var stora högar,på mattan  i hallen uppe och på Brisens dyna jättekul att komma hem då,helst vill man bara stänga dörren och gå in hos nån annan som har rent och fint och låssas att man bor där istället

Var på torsdagsträningen på klubben ikväll,hundarna tyckte det var lika roligt idag.

Akira fick skotträning oxå,vilket gick bra!

Har bestämt mig för att tävla lydnad med Akira den 26:e,hon kan nästan alla moment i lk2, ska träna mycket så att allt sitter..

Ovido - Quiz & Flashcards