Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Heli - 9 juni 2009 22:02

Kom hem nyss från träningen,idag var vi ganska många så vi tränade bana idag,det är nyttigt att bara träna på att gå bana utan att det är tävling o bra för hundarna med att träna bana ibland,oftast så tränar vi kombinationer  vilket också är bra,men efter helgens tävling så känns banträning jättebra. Sen är mina hundar så olika att köra med,Brisen är så snabb att jag har fullt sjå att hinna med,oftast är hon några hinder före mig, nu är hon rätt hindersäker men det kan lätt bli fel för att hon är så snabb,mycket slarv blir det ibland...men när det sittter så har vi en otrolig tid istället.

Akira är nybörjare än,det är en helt annan handling med henne ,det gäller att vara tydlig,samtidigt så är hon mer följsam o noggrann,hon behöver bli mer hindersäker o träna på framåtsändandet,men det kommer med tiden..

Har tre dar kvar att jobba,sen är jag ledig ganska många veckor,ska bli skönt att vila upp sig lite o kunna ägna mig mer åt hundträning,ska ju tävla en del här framöver. På lördag är det agilitytävling igen inofficiellt den här gången,men det är roligt ändå ..

Ovido - Quiz & Flashcards