Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Heli - 14 juni 2009 21:54

PM:et från Valbo bk ramlade in nyss,har kommit med som 5:e reserv...så antagligen blir det ingen tävling av på söndag,men ska tävla med bägge hundarna på klubbens tävling,det gick bra att efteranmäla Akira!

Av Heli - 14 juni 2009 20:35

Vi har haft strömavbrott hela dan,kul att vakna på morgon o det inte går att fixa kaffe,tur  vi har vedspis ,fick tag på lite vatten o fyr i spisen så det ordnade upp sig ändå. Strömmen kom tillbaka först vid fem tiden,det är så bekvämt när den fungerar,man uppskattar det när man vart utan ett tag...

Det har regnat hela dan idag med,gick långpromenad med hundarna,ska man ändå ut o blöta ner sig så kan man lika gärna vara ute länge,gick upp i hästarnas gamla sommarhage,där var det sjö överallt så det var bara att plaska,Brisen simmade i dammen också,som om det inte var blött nog!

Var o tävlade agility i regnet igår. I agilityklassen var det en tunnel efter slalomet,Brisen upptäckte den  mitt i slalomet o man såg hur det bara tände till så sprang hon in i tunneln,blev en diskning där,Akira blev också diskad i den klassen för att jag gjorde ett bytesom jag inte skulle.

Nästa klass gick det bättre i Akira fick 15 fel,men vi kom runt o hon var jätteduktig,behöver träna på framåtsändande så blir det jättebra.

För Brisen o mig gick det jättebra,men hon rev sista hindret....så kan det bli

Ovido - Quiz & Flashcards