Alla inlägg den 18 april 2009

Av Heli - 18 april 2009 22:26

Akira o jag tävlade lydnad på klubben idag,det var jättekallt ,blåst o hagel,väldigt bra tävlingsväder!

Vi hade startnr 4,det är ett bra nr. man kommer med i första platsliggningen o hinner värma upp hunden utan att bli nervös.

Akira låg på platsliggningen,men hon låg o tittade åt ett annat håll hela tiden,det drog inte ner poängen men hon skulle ju kunna titta rakt fram istället...Vid tandvisningen så hade domarn lite bråttom så jag hann inte få henne att sitta o reserverad som hon är så backade hon lite grann men lät ändå domarn titta på tänderna,inte heller det drog ner poängen.

Linförigheten  var halvdann,fick inte upp kontakten med henne riktigt,men resten av tävlingen gick riktigt bra, Vi kom 2:a med 168,5 poäng! Hon är så duktig!

Tränade lite agility med henne efter tävlingen,det gick riktigt bra idag,hon bet mig inte i armen en enda gång! Vi ska ju tävla agility nästa helg o jag vet inte om Akira är färdig för det riktigt men  det blir bra träning om inte annat.


När vi kom hem så gick Sanna o jag ut med hundarna på långpromenad i skogen,tränade budföring med Brisen som var övertänd o kastade sig in i mitt ben vid ingångarna,det gäller att försöka stå kvar utan att ramla!


Ovido - Quiz & Flashcards