Alla inlägg den 24 april 2009

Av Heli - 24 april 2009 22:29

Finns det nån som har lust att sponsra en tokig familj,som ska lassa bilen full med hundar,burar ,stolar,fika o vatten till hundarna ,för att åka iväg tidigt en lördagmorgon på agilitytävling(när det  skrotmarknad i Viksta...av alla dagar naturligtvis..) Vad vi behöver är en stor bil,kanske en liten buss,en glad chaufför som kliver upp tidigt med ett leende på läppparna o packar bilen,rastar hundar,fixar frukost o mackor,som även är med när det ska tränas o bygger upp banorna åt oss,släpar fram o tar undan hinder..som sponsrar med hundmat,koppel,burar,tält,tävlingskläder ,bensin mm.

Vi bär gärna likadana overaller med sponsorns namn på,även hundarna kan ha matchande täcken för att visa sponsorn vår uppskattning, Visst låter det bra! Tyvärr så finns det nog ingen sån sponsor nånstans,men helt fel vore det inte..


Av Heli - 24 april 2009 22:21

Katterna verkligen älskar Brisen,även om hon nu inte är så jätteglad i dem så låter hon  kattungarna klättra på henne o de ligger gärna inrullade i hennes lockiga päls,lite muttrar hon åt dem ibland,men som "rottweiler" Whilmas barn så bryr de sig inte om det alls,så hon låter dem hållas..

Ovido - Quiz & Flashcards